Looking For Anything Specific?

Israil Iran Son Dakika / Son dakika haber... İsrail'de petrokimya tesisinde yangın ... / İsrail askeri jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarında bulunan i̇ran üssüne zarar verdi.

Israil Iran Son Dakika / Son dakika haber... İsrail'de petrokimya tesisinde yangın ... / İsrail askeri jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarında bulunan i̇ran üssüne zarar verdi.. Öte yandan i̇srail ordu sözcüsü i̇ran'ın insansız hava araçları (i̇ha) i̇srail hava sahasına girerek 'ateşle oynadığını' ve büyük bedel ödeyeceğini söyledi. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. Suriye devlet televizyonu, i̇srail'in gece yarısı başkent şam yakınlarında bir askeri tesise füze saldırısı düzenlediğini bildirdi. İsrail ile i̇ran arasında savaş mı çıkacak? Tel aviv yönetimi, i̇ran'ın bölgedeki etkinliğinin kırılması için başta abd.

Netanyahu'nın tel aviv'de konuşma yapacağı belirtilirken. İsrail ordusu i̇ran'a ait bir i̇ha'yı düşürdü, suriye'den fırlatılan füzeler i̇srail'in kuzeyinde sirenleri alarma geçirdi. ( i̇ran i̇srail amerika son dakika ). Akıncı 34.023 views5 days ago. İran dışişleri bakanı cevad zarif dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, abd başkanı donald trump'ı savaş konusunda uyarmıştı.

Son dakika: Tüm İran uçuşları iptal edildi - Gündem Haberleri
Son dakika: Tüm İran uçuşları iptal edildi - Gündem Haberleri from iaysr.tmgrup.com.tr
Son dakika israil iran haberleri de dahil olmak üzere toplam 5 haber bulunmuştur. Akıncı 34.023 views5 days ago. İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. Dini lider ali hamaney'in temsilcilerinden ali şirazi, ülkesinin tel aviv'i i̇ran'a bu konuda gerekçe verirlerse, tel aviv ve hayfa yok olacaktır. İran dışişleri bakanı cevad zarif dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, abd başkanı donald trump'ı savaş konusunda uyarmıştı. Öte yandan i̇srail ordu sözcüsü i̇ran'ın insansız hava araçları (i̇ha) i̇srail hava sahasına girerek 'ateşle oynadığını' ve büyük bedel ödeyeceğini söyledi. Son dakika haberleri peş peşe geliyor. İsrail ile i̇ran arasında savaş mı çıkacak?

Son dakika israil iran haberleri de dahil olmak üzere toplam 5 haber bulunmuştur.

Savaş mavaş başlayamaz.yemez iran ın gücü ona. İsrail savunma bakanı ise i̇srail güçlerinin suriye'deki neredeyse bütün i̇ran hedeflerini vurduğunu söyledi. Yayınlanan tüm materyallerin her hakkı saklıdır. İsrail savunma bakanı avigdor lieberman, suriye'deki 'neredeyse bütün i̇ran hedeflerinin' vurulduğunu ifade ederken, 'umuyorum bu bölüm sona ermiştir'. İsrail askeri jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarında bulunan i̇ran üssüne zarar verdi. Hem de abd askeri desteği. Haberden birkaç saat sonra suriye. 2018'den bu yana i̇ran'a saldırılarını arttıran i̇srail, 2 yılda 79 hava saldırısı düzenledi. Vurulduğu iddia edilen üssün havadan çekilmiş hali. Saldırıda kudüs gücü'ne ait depo ve hava savunma sistemleri de vuruldu. Israil iran haberi sayfasında en son yaşanan israil iran gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen israil iran haber başlıkları yer almaktadır. Haaretz gazetesi, i̇srail'in suriye'deki i̇ran askeri üssünü vurduğunu son dakika koduyla dünyaya duyurdu. Öte yandan i̇srail ordu sözcüsü i̇ran'ın insansız hava araçları (i̇ha) i̇srail hava sahasına girerek 'ateşle oynadığını' ve büyük bedel ödeyeceğini söyledi.

Suriye devlet televizyonu, i̇srail'in gece yarısı başkent şam yakınlarında bir askeri tesise füze saldırısı düzenlediğini bildirdi. İsrail'in lübnan, irak ve suriye'deki son hava saldırılarına bakalım. Habere göre, lübnan hava sahasını kullanan savaş uçakları başkent şam. İsrail'in suriye'deki i̇ran askeri üssünü vurduğu açıklandı. İsrail'in pazartesi gübü suriye'nin humus.

İsrail'den Önce İtiraf Ardından İran'a Tehdit Geldi ...
İsrail'den Önce İtiraf Ardından İran'a Tehdit Geldi ... from foto.sondakika.com
İsrail'in pazartesi gübü suriye'nin humus. Saldırıda kudüs gücü'ne ait depo ve hava savunma sistemleri de vuruldu. Haaretz gazetesi, i̇srail'in suriye'deki i̇ran askeri üssünü vurduğunu son dakika koduyla dünyaya duyurdu. İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. İsrail ordusu suriye'de i̇ran'a ait insansız hava aracı düşürdüğünü açıkladı. Iran son dakika ile ilgili tüm haberleri ve son dakika iran son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. İsrail'in, i̇ran'ın suriye'de askeri nüfuzunu da artırmasından rahatsız olduğu biliniyor. İran, i̇srail'i yok edebilir dedi.

İsrail ordusu suriye'de i̇ran'a ait insansız hava aracı düşürdüğünü açıkladı.

Suriyeli askeri kaynaklar, füze savunma sisteminin birden fazla uçağı düşürdüğünü duyurdu. Haaretz gazetesi, i̇srail'in suriye'deki i̇ran askeri üssünü vurduğunu son dakika koduyla dünyaya duyurdu. Haberler dünya haberleri son dakika haberi: İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. İsrail başbakanı binyamin netanyahu daha önce i̇ran'ın suriye'de askeri varlık göstermesine izin vermeyecekleri uyarısında bulunmuştu. Suriye'deki hava savunma sistemleri, i̇srail jetlerine füze fırlattı. İran ile i̇srail arasındaki gerilim her zamankinden yüksek bir düzeyde devam ederken; İran'ın ise füzelerle karşılık verdiği belirtildi. İsrail ordusu suriye'de i̇ran'a ait insansız hava aracı düşürdüğünü açıkladı. Rusya, i̇srail'in 28 savaş uçağını havalandırdığını ve 70 füze ateşlediğini açıkladı. Iran son dakika ile ilgili tüm haberleri ve son dakika iran son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Israil iran haberi sayfasında en son yaşanan israil iran gelişmeleri ile birlikte geçmişten bugüne cnn türk'e eklenen israil iran haber başlıkları yer almaktadır. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için.

İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. Gerçek haber 7.085 views13 days ago. Haber kaynaklarından gelen son dakika haberlerine göre, i̇srail başbakanı benyamin netanyahu'nun bu gece i̇ran'la ilgili 'önemli bir açıklama' yapacağı duyuruldu. İsrail küçük ülke ama hem elinde 1960 lardan kalma nükleer bombaları var. Rusya, i̇srail'in 28 savaş uçağını havalandırdığını ve 70 füze ateşlediğini açıkladı.

İsrail, İran'ı Tehdit Etti: Yerle Bir Edeceğiz - Son Dakika
İsrail, İran'ı Tehdit Etti: Yerle Bir Edeceğiz - Son Dakika from foto.sondakika.com
İsrail ordusu suriye'de i̇ran'a ait insansız hava aracı düşürdüğünü açıkladı. İki füzenin havada imha edildiği ancak düşen parçaların tesiste hasara neden olduğu belirtildi. İran nükler bilim adamının intikamını aldı.mossad yetkilisini. Erdoğan i̇ran ve i̇srail'e müdahale etti! İsrail i̇stihbarat bakanı eli cohen, tahran yönetimi ile ülkesi arasındaki gerilime değinerek, herhangi bir. İsrail jetleri, suriye'nin başkenti şam yakınlarındaki i̇ran askeri üssüne saldırı düzenledi. ( i̇ran i̇srail amerika son dakika ). Suriye devlet televizyonu, i̇srail'in gece yarısı başkent şam yakınlarında bir askeri tesise füze saldırısı düzenlediğini bildirdi.

Saldırıda kudüs gücü'ne ait depo ve hava savunma sistemleri de vuruldu.

İsrail ile i̇ran arasında savaş mı çıkacak? İsrail ordusu suriye'de i̇ran'a ait insansız hava aracı düşürdüğünü açıkladı. İsrail savunma bakanı avigdor lieberman, suriye'deki 'neredeyse bütün i̇ran hedeflerinin' vurulduğunu ifade ederken, 'umuyorum bu bölüm sona ermiştir'. Suriyeli askeri kaynaklar, füze savunma sisteminin birden fazla uçağı düşürdüğünü duyurdu. İsrail'in, i̇ran'ın suriye'de askeri nüfuzunu da artırmasından rahatsız olduğu biliniyor. İsrail, i̇ran saldırılarını engelleme gerekçesiyle son 1 aydır lübnan ve suriye'de hizbullah noktalarına, irak'ta da i̇ran destekli haşdi şabi'nin mühimmat depoları ve askeri üslerine saldırdı. Arap basınında yer alan haberlerde, geminin saldırıda büyük hasar almış olabileceğini öne sürerken, geminin i̇srail tarafından füze ile vurulduğu. Öte yandan i̇srail ordu sözcüsü i̇ran'ın insansız hava araçları (i̇ha) i̇srail hava sahasına girerek 'ateşle oynadığını' ve büyük bedel ödeyeceğini söyledi. Iran son dakika ile ilgili tüm haberleri ve son dakika iran son dakika haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Dünyadan en güncel haberler, türkiye'den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için. İran dışişleri bakanı cevad zarif dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, abd başkanı donald trump'ı savaş konusunda uyarmıştı. İran rejiminin son günlerini yaşadığını ve abd'nin nükleer anlaşmasından çekilmesi halinde i̇ran'ın ekonomik olarak çökeceğini ileri süren liberman, i̇ran yönetimi ve devrim muhafızlarının, halkı son dakika gelişmelerini kaçırma! Vurulduğu iddia edilen üssün havadan çekilmiş hali.

Son dakika haberine göre ortadoğu'da i̇srail ile i̇ran arasında yeni bir cephe açıldı son dakika israil. Sondakikahaberleri #azerbaycansondakika #sondakika dünyadan ve yurttan en önemli haberleri sizler için derliyor, video haline.

Posting Komentar

0 Komentar